Nyheter/Blogg

Hurra! Mindre än en månad till start av Bankekinds Löpargrupp. Måndagen 3/9 kl 19:30 startar den fjärde omgången av löpargruppen och terminens fokus kommer att vara styrka och teknik för att etablera en gedigen bas i din löpning. Du ska under terminen få möjlighet att utveckla styrka, rörlighet och teknik för att kunna fortsätta med vinterns utmaningar eller för att skapa en bra grund inför nästa säsongs löpäventyr.

Som vanligt vill jag påminna om att ALLA kan delta! Kan man jogga och gå omvartannat kan man definitivt delta. ALLA pass anpassas så att nybörjare och snabbspringare får ut maximalt av träningen. I gruppen aplåderar vi ALLAS insatser men fokus är din egen prestation och din egen utveckling. Alla träningspass sker samlat inom samma område för att öka gemenskapen och för att vi ska kunna peppa varandra. Jag kommer som vanligt att informera såväl skriftlig som muntlig inför varje träningspass.

Denna termin kommer du som deltar att få rabatterbjudanden från Salming Running och från Wilja Labs. Salming är ett svenskat varumärke med snabba och färgstarka produkter. Wilja Labs är också ett svenskt förtag specialiserade på produkter för att bära med sig vätska under sin träning.

Mer info hittar du under fliken "Löpargrupp Bankekind" överst på sidan.
Varmt välkommen till Östergötlands allra bästa löpargrupp! (det är ju förstås bara min personliga åsikt)

 

Läs hela inlägget »
28 juni 2018
Alternativ till träningsresor
24 maj 2018
Träningsprogram för löpare
3 februari 2018
Rickard Emilsson
8 januari 2018
Start löpargrupp mån 12/2
17 december 2017
Sista-minuten-klappen!
24 augusti 2017
Erbjudande från Salming
1 augusti 2017
Frida Södermark gästtränar löpgruppen
9 februari 2017
 Erbjudande: Salming running